Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat     

 1. Azi
 2. Edward.

  [CS] - Votati serverul zilnic

  31, votat.
 3. Kobra

  [CS] - Votati serverul zilnic

  30
 4. Roxana

  [CS] - Votati serverul zilnic

  Csservers : votat 2 Freakz : votat 29
 5. SheR!fuL

  [CERERE ADMIN] SheR!fuL

  si plus am zis 5 6 ore pe zi cu venirea adminului citeste mai intii
 6. SheR!fuL

  [CERERE ADMIN] SheR!fuL

  bro joc de aseara .
 7. dex

  [CS] - Votati serverul zilnic

  28, votat
 8. Laurentiu2k1

  Admin Request

  Topic closed ! Admin adaugat .
 9. Edward.

  [CERERE ADMIN] SheR!fuL

  5 / 6 ore pe zi? şi la momentul de faţă ai 3, ok, am înţeles. Mai fă nişte ore şi intră şi pe teamspeak. #contra
 10. CsKe

  Admin Request

  Contra,scuze me
 11. CsKe

  C E R E R E A D M I N

  Pro .Succes
 12. Nick-ul Dvs.: Menma^ IP / SteamID: STEAM_0:0:423395535 Descriere scurta a ceea ce s-a intamplat: Am omorât şi eu 3 -4 playeri si primesc ban cu motivul WALL x( , nici SS nici WG. Adminii prezenti pe server: Valerio Dovada: https://imgur.com/a/ibIyKZ4 Iar wg , dacă e cazul www.wargods.ro/wcd/report.php?id=1449208
 13. steall

  [WTF] Discutii Libere

  '' impertinent, ~ă [At: NEGRUZZI, S. III, 60/2 / Pl: ~nți, ~e / E: fr impertinent, lat impertinens, -ntis] 1-2 smf, a (Om) obraznic. 3 av Cu obrăznicie. '' O definitie a cuvantului impertinent. Nu o vad ca pe o jignire. Injuriile sunt sub alta forma,cu o adresare foarte directa,ceea ce eu nu am facut. De asemenea,consider ca multi admini sunt cu nasul pe sus,au o atitudine de `Eu sunt seful,fac ce vreau` cand nu ar trebui sa fie vorba despre asa ceva pe niciun server. Atat am avut de spus,ma retrag din polemici,nu prea imi plac. Spor la joc si ne vedem pe server !
 14. N-amNick

  [WTF] Discutii Libere

  Hai sa iti arat eu pt ce ai luat ban 2 ore daca tot dezbatem acest subiect caci intodeauna N-amNick este precaut in ceea ce face si nu ii place insultele si intrebarile fara rost! https://www45.zippyshare.com/v/Z03zexqJ/file.html Sincer nu imi place sa vad pe sv jicniri din partea playeri-lor asupra adminilor....Adminul inseamna munca si responsabilitate dar si respect daca inca nu sti ce este acela un respect te rog data viitoare nu te mai baga in seama fara rost,nu cauta atentie la lucruri minore fara importanta vezi de jocul tau linistit caci nu are nimeni nimic cu tine ,,Sa sti caci nu suntem copii asa cum insinuezi tu,,,Ti-am spus clar caci nu trebuie sa iti dau tie explicatie cu privire la schimbarea mapei pt ca nu erai in masura plus sincer ani care tu pretinzi caci ii ai eu ii am in campul munci,,,, Toate cele bune si putina atentie pe viitor,,,"Nu toleram limbajul,insultele la adresa adminilor si nici nick-ul obscen"
 15. Ieri
 16. Laurentiu2k1

  [WTF] Discutii Libere

  Ce am zis frateeeee !!!!!!!!!!! ce cuvinte vulgareeee ??????? :))
 17. MeThAdOnA

  [WTF] Discutii Libere

  Mda... Nu esti singurul care nu ia rezultat normal (LAST LAST..etc). Cred ca mai mult de unu din staff-ul WTF,se intrece cu masura gandind ca vreun Player este un copil sau ceva de genu. Ar trebui sa fi-ti unpic mai intelegatori cu playerii ce JOACA pe Serverul nostru ,pentru ca "Playerii"populeaza serveru nu numai noi . Intr-un TOPIC "nu se folosesc cuvinte vulgare",REGULAMENTU ala nu e pus degeaba! (Laurentiu2k1). Tinand cont ca faci parte din STAFFUL WTF ar fi trebuit sa dai exemplu. In continuare,steall ,poti juca linistit si incearca sa nu ai un limbaj inadecvat pe SV,ca tu sa nu primesti BAN,etc. In rest toate bune si frumoase. O seara placuta!
 18. MeThAdOnA

  Admin Request

  Follow the pattern of demand . Not Admited
 19. MeThAdOnA

  C E R E R E A D M I N

  Pro atunci! Bafta si bine ai venit in echipa WTF
 20. KiLLa # STRENGTHS SUCCESS

  Admin Request

  You did not follow the pattern of demand . CONTRA
 21. Black and Yellow[G-Mix]

  [CS] - Votati serverul zilnic

  votat!
 22. dex

  [CERERE ADMIN] SheR!fuL

  eu zic sa faci mai intai niste ore pe server si pe urma revino cu o cerere. Din partea mea contra
 23. Cobra

  [CS] - Votati serverul zilnic

  26 si votat!
 24. SheR!fuL

  [CERERE ADMIN] SheR!fuL

  NICK :SheR!fuL VARSTA SI PRIMELE 3 CIFRE DIN CNP :16 ani DATE CONTACT : skype;Adrian.R SAU FB https://www.facebook.com/adrian.railean.77 ORE GT - Link cu numele tau din GameTracker (Click) :http://www.gametracker.rs/player/89.40.105.189:27015/SheR%21fuL/ 5 6 ORE PE ZI cu venireea adminului! AI CITIT REGULAMENTUL?:DA ESTE TARE LIKE facebook ? : https://www.facebook.com/adrian.railean.77 AM DAT LIKE SI LA VOI AI INTRAT PANA ACUM PE TEAMSPEAK-UL NOSTRU?:INCA NU DAR VOI FI ACTIV CU VENIREA ADMINULUI
 25. Hello There. My name is Christian i love play games and video game! im a big nerd :3

 26. lindzera

  Admin Request

  Nick Name: SE^liñdzèrà ~ #Mu$!C Hours On Server i dont know! Cs since 2006-2007 Age:25 I wanna make this server popular and clean! i love the ppl and grettings from sweden!
 1. Încarcă mai multă activitate


×