Sari la conținut

COX

Membru
 • Număr conținut

  12
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre COX

 • Rang
  Membru

Vizitatori Recenți Profil

145 citiri profil
 1. Nick-ul celui provocat: @Edward. & ♔xxhevvoxx Dimensiuni: 150x250 Text: - Tip(avatar/semnatura/banner/logo/s.a.m.d.): Avatar. Stock / Render: La ce numar de voturi va opriti: Zece. Persoana la care trimiteti lucrarile: Dani S.
 2. Câteva dintre mulțimea de piese ascultate de mine: Mai multe vor fi postate în momentul în care o să-mi reamintesc de acest topic, cred.
 3. COX

  [Portofoliu] COX

  Cer închiderea acestui topic deoarece după atâta vreme am realizat că este cu adevărat o pierdere de timp dacă nu dorești să lucrezi în special pentru cineva anume sau pentru ceva anume. Try to do something useful with your life, take it as a friendly advice.
 4. COX

  [Portofoliu] COX

  Am pus câteva lucrări dintre cele mai recente, nu am mai lucrat în ultima vreme prea mult în photoshop deoarece timpul nu mi-a permis să fac acest lucru. AVATARE - 150 x 250 / 150 x 300 RANDOM - WALLPAPER & OTHER
 5. COX

  [Portofoliu] Turmentatul (Radu)

  Aruncând o privire peste ultimul tău mesaj din acest topic referitor la noile modificări adăugate lucrărilor tale, țin să te anunț că nu ești într-o continuă creștere, așa cum ar fi normal. Din potrivă, chiar stagnezi în momentul de față. Sunt unele lucrări pe care nu pare că ai pus altceva în afară de un text și un border, pentru asta ți-aș recomanda să urmezi mai multe tutoriale referitoare la blur-uri, poate cu timpul ajungi să-ți faci unul propriu sau chiar să folosești unul care-ți place mai mult din respectivele tutoriale. Exagerezi cu același model de border, îl folosești o dată, cel mult de două ori. Altfel își pierde din farmec, mai ales dacă nu este folosit cum trebuie. De text nu cred că mai are rost să spun ceva, este clar că nu te concentrezi suficient de mult încât să folosești acele gradiente într-un mod util pentru tine.
 6. COX

  Prezentare RaZvAnNN #Predator

  Bine ai venit în comunitate, ședere plăcută!
 7. COX

  Prezentare JAPONEZU

  Bine ai venit în comunitate, ședere plăcută!
 8. COX

  [Prezentare] Mr.Briosa

  Bine ai venit în comunitate, ședere plăcută!
 9. COX

  [Prezentare] Turmentatul

  Bine ai venit în comunitate, ședere plăcută!
 10. COX

  [PREZENTARE] anxiety.

  Bine ai venit în comunitate, ședere plăcută!
 11. COX

  [Prezentare] COX

  Numele tău real: Maximilian. Numele tău în joc: C Ø X - League of Legends. Vârsta: 18 ani, curând împlinesc 19 ani. Locația: Constanța, Constanța, România. Contact: Dacă este nevoie de ceva, există mesajul privat pe forum. Hobby-uri și pasiuni: Sală, alergat, configurat, moderat. Ocupaţie: Elev. De unde ai aflat de EPTIC?: Am aflat indirect din partea Adei printr-un mesaj pe chatbox. Ce părere ai despre forum, ar trebui schimbat ceva?: Arată decent, dar nu este foarte atrăgător. Probabil pentru că a fost adoptată aceeași platformă precum restul comunităților, bănuiesc că ar fi prins mult mai bine xenforo. Un mesaj pentru ceilalți utilizatori: Nimănui nu-i pasă de acest punct, nu-și are rostul. Alte detalii despre tine: O persoană arogantă, perfecționistă și iritantă în unele cazuri. Nu prea știu să-mi organizez programul, practic sunt dezordonat.
×