Sari la conținut

Edward.

Supervizor
 • Număr conținut

  134
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  6

Edward. a câștigat ziua ultima dată pe Aprilie 9

Edward. a avut cel mai apreciat conținut!

6 Urmăritori

Despre Edward.

 • Rang
  long live prince x

Vizitatori Recenți Profil

592 citiri profil
 1. Edward.

  [CS] - Votati serverul zilnic

  31, votat.
 2. Edward.

  [CERERE ADMIN] SheR!fuL

  5 / 6 ore pe zi? şi la momentul de faţă ai 3, ok, am înţeles. Mai fă nişte ore şi intră şi pe teamspeak. #contra
 3. Edward.

  [Prezentare] Entey

  Welcome.
 4. Nu aici faci genul de topicuri, serverul PuB nu mai face parte din comunitate. #locked; #nextwarn
 5. Edward.

  Salut

  Ce zic? lock şi data viitoare ai warn pentru nerespectarea modelului.
 6. Informaţii importante înaintea de a crea un joc forumistic: 1. Evitaţi postare jocurilor cu conţinut obsecen. 2. Sunt interzise postările care conţin doar emoticoane. 3. Nu formați jocuri aiurea, fără noima doar pentru a face un topic în plus (gen: să numărăm din 5 în 5). 4. În cazul în care nu se respectă regula 3, la 2 abateri veţi fi sancţionaţi cu 1 warn, iar topic-urile vor fi mutate la arhiva forumului. 5. Nu aveți voie să discutați altceva în cadrul unui topic, decât despre subiectul principal al acestuia. 6. Nu aveți voie să postați reply după reply, se consideră spam, postaţi doar după ce mai lasă reply cel puţin 2 persoane de la ultimul reply făcut de dvs. 7. Nu aveți voie să faceți topic-uri asemănătoare cu cele deja deschise. 8. Aveți voie să creați maxim 5 topic-uri într-o săptămână.
 7. Edward.

  [Regulament] Chestionare

  Informaţii importante înainte de a posta un chestionar: 1. Nu aveţi voie să dechideţi subiecte cu chestionare fără o cerere aprobata în acest topic, pentru a evita chestionarele fără sens. 2. Chestionarele vor fi aprobate printr-un reply a-l unui grad administrativ sau de moderatorul secţiunii. 3. Chestionarele trebuie să fie însoţite de un model care să conţină cel puţin 3 cerinţe. 4. Sunt interzise chestionarele care conţin caracter vulgar, pornografic, ofensator, etc. 5. Chestionare vor rămâne deschise în permanenţă pentru a-l putea completa oricare dintre utilizatori noi ai forumului.
 8. Edward.

  Cerere grad - VIP GOLD

  1. Aici se fac cereri pentru grad pe forum. 2. Cred că tu cauţi serverul pub care nu mai e pe comunitate asta, intră pe server şi vezi ce nume are şi intră pe forumul ăla. #locked
 9. Edward.

  [Eptic] Cerere Moderator

  Ai 7 posturi şi-mi zici că eşti foarte activ, arată-mi şi după primeşti şi grad. Pe lângă asta se vede clar că nu prea ai treabă cu moderatorul şi ce ar semnifica asta, deoarece deja ai făcut dublu x2 post, data viitoare primeşti warn. #respins; #locked
 10. Edward.

  Campanie recrutare moderatori

  Citeşti şi tu condiţiile alea? toţi ajutaţi comunitatea mânca-v-aş eu talentul vostru, dar când vă dau gradul nu faceţi nimic, vă interesează culoarea. RESPINS!
 11. Edward.

  Campanie recrutare moderatori

  Man.. omfg.. man, nu ai cum să moderezi secţiunea PUB, EA ESTE MODERATĂ DOAR DE CĂTRE FONDATORI... ţi-am zis şi la cerere aia de grad, că moderator nu se dă pe ce faci tu la secţiunea unui server, că dai pro şi contra, waw, ce mişto, nu? nu mai zic nimic că o să mor, respins, logic.
 12. Edward.

  Campanie recrutare moderatori

  Dacă ţi-am respins odată, de ce faci iarăşi? FĂ POSTURI UTILE LA SECŢIUNEA DORITĂ ŞI DUPĂ FACI CERERE!
 13. Edward.

  Crere grad moderator :)

  Nu înțeleg ce vrei să zici. Respins oricum, vă ceva posturi utile la secțiunea dorită și poți reveni cu o cerere.
 14. Edward.

  [Propunere] Adaugare Categorie Socializare

  Salut, preferăm să nu adăugăm acele catergorii deoarece acesta este un forum de gaming, nu de ştiri (sport, auto, horoscop, etc.), toate sunt ştiri, iar jocuri forumistice şi bancuri sunt subforumuri doar de umplutură, adică pentru post-hunt. Mulţumim de propunere, respins.
 15. Edward.

  Prezentare - RaphaSaec

  Welcome.
×