Sari la conținut

Konan

Membru
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 1. Konan

  Cerere unban Konan 2

  La asta m-am referit cand am zis "umor negru" dar nu cred ca sti ce inseamna la varsta ta..
 2. Konan

  Cerere unban Konan 2

  Ok..deci el a inceput ca ba vezi ca poate iti iei iar ban ca de data asta am motiv..si eu doar l-am salutat cu un umor negru...Ok,sa zicem ca imi cer scuze de la domnul hades..2.Ori mi-a dat ban si apoi unban,ori mi-a dat kick cu mesajul de ban,deoarece pe mine cand m-a dat afara imi scria mesajul de ban..Poate mie imi place numele de hAdes..Dar ok imi cer scuze de la domnul hades si sper sa invete sa isi controleze nervii si tastatura cand da ban!
 3. Konan

  Cerere unban Konan 2

  1. Nick: Konan 2. Cine ti-a dat ban?: hAdes 3. Pe ce motiv ai luat ban?:Ca mi-am pus ce nume am vrut eu. 3. ID steam Numeric (status in consola): # 68 8 "Konan" STEAM_1:1:153555875 00:48 56 0 active 786432 4. De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Pentru ca nu am de ce sa am ban! 5. Comentarii aditionale:Cer sa ii fie scos gradul domnului hAdes deoarece e al doilea ban care il da la misto si LA ACELASI PLAYER!Bataie de joc din partea serverului..Cum sa imi mai vina sa joc pe server dupa ce iau al doilea ban la misto?Un copil de 12 ani nu ar trebui sa aiba un grad asa de mare!
 4. Konan

  Cerere unban Konan

  Vere daca a spus babb ala nu inseamna ca am..Wowwwww spune un lem si gata am hack..poate omu' are vreo dusmanie cu mine si de asta..Are experienta in hacking sau ce?ca deja ma enervati cu hacku vostru
 5. Konan

  Cerere unban Konan

  V.G.S cum si tu ai avut o faza mai suspecta poate asa am avut si eu..Si la fel inclusiv staff-ul si playeri zic ca V.G.S are hack dar el inca are grad si eu BAN?Pentru ca am tras prin smoke la misto si s-a nimerit?Bataie de joc...Intai trebuia sa ai dovezi si apoi ban!!Nu dai ban ca acum ai tu chef sa dai ban..Nu mi se pare corect deloc si astept unban!
 6. Konan

  Cerere unban Konan

  # 68 8 "Konan" STEAM_1:1:153555875 00:48 56 0 active 786432 asta nu stiu care e dar asta mi-a scris..imi poti da unban te rog frumos..promit ca o sa fiu super activ pe server!!
 7. Konan

  Cerere unban Konan

  Si cand ar trebui sa imi iau unban?
 8. Konan

  Cerere unban Konan

  1. Nick: Konan 2. Cine ti-a dat ban?: Nu stiu..cred ca Hades 3. Pe ce motiv ai luat ban?:Habar nu am..Mi-a scris doar ban permanent. 3. ID steam Numeric (status in consola): 76561198267377479 cred ca asta este.. 4. De ce crezi ca ar trebui sa-ti dam unban?: Va rog frumos..probabil am fost suspect de hack,dar nu am folosit nimic..Chiar voiam sa muncesc facusem 12 ore si mai aveam putin si faceam 30 pentru un grad.. 5. Comentarii aditionale:Cum inca V.G.S a jucat cu hack nu stiu cat timp si inca are grad si eu nu am jucat cu nici un hack..cred ca merit unban..va rog frumos!!vreau sa ma revansez!!Este serverul meu favorit!
×