Sari la conținut

Drogatul;X

Membru
 • Număr conținut

  15
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre Drogatul;X

 • Rang
  Administrator Eptic Gaming
 • Dată Naștere 27.01.1905

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Drogatul;X

  Serial-BLACK SAILS 2014

  BLACK SAILS 2014 Regia: Sam Miller, T.J. Scott, Marc Munden, Neil Marshall Cu: Sean Cameron Michael, Toby Stephens Gen film: Aventuri, DramĂŁ Durata: 56 minute Scenariul: Doris Egan, Heather Bellson, Jonathan E. Steinberg, Michael Angeli, Robert Levine, Robert Louis Stevenson Descriere:1715. Epoca piraților din Caraibe a atins apogeul. Fosta colonie britanicĂŁ New Providence este acum un teritoriu fĂŁrĂŁ legi, controlat de câteva zeci dintre cei mai temuți cĂŁpitani ai piraților. Cel mai ĂŽnfricoșĂŁtor dintre aceștia este CĂŁpitanul Flint. OdatĂŁ cu reĂŽntoarcerea Marinei Regale a Regatului Unit ĂŽn zonĂŁ și amenințarea cu dispariția a piraților, iese la ivealĂŁ o nouĂŁ fațĂŁ, mult mai umanĂŁ, a CĂŁpitanului Flint. Ăn lupta pentru supraviețuire, violența și curajul sunt cele douĂŁ arme ale piraților din New Providence. Trailer: https://youtube.com/watch?v=8aigIJGeykI:
 2. Drogatul;X

  Play-list Drogatul

 3. Drogatul;X

  Play-list Drogatul

 4. Drogatul;X

  Play-list Drogatul

 5. Drogatul;X

  Play-list Drogatul

 6. Drogatul;X

  Play-list Drogatul

 7. Drogatul;X

  Prezentare IulianN

  Welcome !
 8. Drogatul;X

  [Prezentare] © YouDead

  Salut boss
 9. Drogatul;X

  [Anime]Tokyo Ghoul:re

  Nume: Tokyo Ghoul :re Gen:Actiune,Drama,horror,mister,Psihologoc,supernatural Tip: Imcomplet. Descriere: Au trecut doi ani de la razia celor din CCG la Anteiku. Deși atmosfera din Tokyo s-a schimbat drastic datorită influenței în creștere a celor din CCG, ghoulii continuă să fie o problemă din moment ce au început sa fie mai atenți, în special cei din organizația teroristă Arborele Aogiri, care sunt conștienți de amenințarea în creștere a celor din CCG pentru existența lor. Crearea unei echipe speciale, cunoscută și sub numele de Quinx Squad, le pot da celor din CCG impulsul de care au nevoie pentru a extermina locuitorii nedoriți din Tokyo. Ca oamenii care au suferit intervenții chirurgicale pentru a-și putea folosi abilitățile de ghoul, participa la operațiuni de eradicare a creaturilor periculoase. Liderul grupului, Haise Sasaki, e jumatate ghoul, jumatate om, care a fost antrenat de renumitul investigator de clasă specială, Kishou Arima.Totuși, tânărul acesta e mai mult decât ceea ce pare, de vreme ce amintiri necunoscute îi trec prin minte, aducându-i încet aminte de persoana care obișnuia să fie. Imagini: - Vizionare: https://anime-kage.site/ak/anime/tokyo-ghoul-re
 10. Drogatul;X

  [Prezentare] Red^Apple

  Welcome !
 11. Drogatul;X

  Play-list Drogatul

 12. Drogatul;X

  Play-list Drogatul

 13. Drogatul;X

  Play-list Drogatul

 14. Drogatul;X

  Prezentare Demmsquach

  Numele tău real:Serban david Numele tău în joc:Drogatul Vârsta:15 Locația:Bucuresti Contact:https://www.facebook.com/david.serban.1 Hobby-uri și pasiuni:Eptic Ocupaţie:Eptic De unde ai aflat de EPTIC?:De la YouDead Ce părere ai despre forum, ar trebui schimbat ceva?:E super nu am cuvinte Un mesaj pentru ceilalți utilizatori:Sa va tineti de forum. Alte detalii despre tine:Cam nimic.
×