Sari la conținut

s1mple

Membru
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Despre s1mple

 • Rang
  Nou venit

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. s1mple

  Salut

  Pune toată aia, că eu ce ți-am dat mai era ceva. când a zis că pe eptic nu a jucat cu coduri. Doar la mixuri le-a testat.
 2. s1mple

  Cerere tag

  Nick: s1mple Tag: THE GODSON Link cu orele jucate (click) : https://www.gametracker.com/player/s1mple/89.40.105.190:27015/
 3. s1mple

  Cerere vip s1mple

  Nick (CS) : s1mple Nume (Real) : Răzvan Contact(TS3/FB/Forum) : Forum. Ai citit regulamentul?(Da/Nu) : Da.
 4. s1mple

  Reclamație admin goe

  Nick-ul tău: s1mple Nick-ul adminului reclamat: goe Motiv: Acum o jumătate de oră s-a votat mapa awp_map, acesta a lăsat runda de lame, iar a doua rundă cu arma a schimbat mapa fără să spună ceva, fără să dea vote, fără nimic. Asta a fost a doua oară când a făcut asta, și i-am spus că nu așa se face, iar mai apoi a început cu talentele sale de gogonea stricată, spunându-ne că să ne găsim alte servere pe care să ne jucăm. În continuare a continuat cu abuzul banându-i pe Remusik și pe AMiNEEEEEEEEEEEEEEEEE#!, aceștia fiind moderatori, iar eu din câte știu eu așa, banul dat altui admin se pedepsește cu remove. Acesta a continuat cu abuzul urmând să mă baneze și pe mine pentru că i-am spus că are de văzut 2 topicuri pe forum. Dovezi: https://imgur.com/a/R2gdixs Alte precizări: Acum ai 3 topicuri de văzut vere.
 5. s1mple

  Reclamatie GOE

  Și asta nu e prima prostie pe care o face copilul bătrân.
 6. s1mple

  reclamatie admin Goe

  1. https://imgur.com/a/JBzjbMP 2. Se roagă playerii de el să lase harta care iese la vot absolut mereu când iese awp, chiar dacă echipele sunt full.. I-am zis și pe față, ăsta nu merită nici măcar slot, ce caută el cu gradul de fondator? Că văd că-și prinde urechile-n el.
 7. s1mple

  Prezentare s1mple

  Numele tău real: Răzvan Numele tău în joc: s1mple Vârsta: 22 Locația: București Contact: http://steamcommunity.com/id/S1MPLEAK47/ Hobby-uri și pasiuni: - Ocupaţie: - De unde ai aflat de EPTIC?: De pe serverul PUB. Ce părere ai despre forum, ar trebui schimbat ceva?: Are un design drăguț, îmi place. Un mesaj pentru ceilalți utilizatori: Vă salut. Alte detalii despre tine: -
×