Sari la conținut

Laurentiu2k1

Membru
 • Număr conținut

  77
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  2

Laurentiu2k1 a câștigat ziua ultima dată pe August 9

Laurentiu2k1 a avut cel mai apreciat conținut!

1 Urmăritor

Despre Laurentiu2k1

 • Rang
  Apreciat
 • Dată Naștere 09.01.1993

Informatii personale

 • Steam ID
  STEAM_0:1:105855201

Informatii profil

 • Sex
  Male

Vizitatori Recenți Profil

173 citiri profil
 1. Laurentiu2k1

  [WTF] Discutii Libere

  Salut
 2. Laurentiu2k1

  Reclamatie B1tch

  UNBANED poti intra pe server .
 3. Laurentiu2k1

  Reclamatie B1tch

  PRO UNBANED , o sa o mai las deschisa cererea , deoarece astept si alte pareri , sau eventual demo de la respectivul admin daca are cont pe forum . Bafta. Pentru unban am nevoie de steamid / ip , lasa si tu aici cu un reply . Multumesc.
 4. Laurentiu2k1

  Cerere admin uNknoWn

  PRO
 5. Laurentiu2k1

  [WTF] Cerere admin ^-RoYaL-^SsKCobra

  PRO de la mine. Bafta
 6. Laurentiu2k1

  [Cerere unban] Edward.

  A iesit cu rosu + 2 dll nevalidate , sa zicem ca ti-a iesit cu rosu deoarece in trecut ai folosit ceva in cfg , dar cum ramane cu acele 2 dll nevalidate ? Tu ar trebui sa sti ce sunt , dai un EDIT , si explica-mi daca este OK vei primi UNBAN . Bafta .
 7. Laurentiu2k1

  Unban

  Asteapta un raspuns de la evident sau alt fondator , eu te.am prins ca nu joci defauo mi.am facut treaba , acum ei vor decide.
 8. Laurentiu2k1

  Unban

  Da da cum sa nu iti dau ban , odata ce sv / plugin , ma atentioneaza ca nu esti curat , si tu imi dai mie scan cu WG impecabil , normal ca iti dau ban , asa daca imi dadeai scanul care trebuia , poate te iertam . De ce nu joci default tot timpul , nu faci kill ??? Pentru "UNBAN" astept raspuns de la @EviDenT / @Visy / @Valerio . Dovada https://postimg.cc/image/r68jxqlmj/ . Mda , am luat legatura si cu kobra , si m-a lamurit , acel plugin isi face bine treaba , asa ca menma , nu prea am ce sa iti fac .
 9. Laurentiu2k1

  unban dex

  UNBANED !
 10. Laurentiu2k1

  unban dex

  Ohohoho a venit mos craciun cam devreme , foarte bogat cfg-ul tau . . . astept si alte pareri :)) de la ceilalti colegi ai mei . Momentan nu stiu ce sa iti zic . Revin cu un EDIT.
 11. Laurentiu2k1

  unban dex

  Nu iti pot vedea wg , dar sa sti ca pt neprezentare ss / wg se da ban permanent , si cand ti se mai cere wg dezactiveaza antivirusul doar pe durata scanului si merge sa faca scan.
 12. Laurentiu2k1

  unban Khan13

  Ti.a iesit cu rosu scanul deoarece cam ai vreo 3 cfg scaning , si cl_minimodels ar trebui sa fie pe 0 , nu pe unu deoarece nu ai voie , poate si din cauza asta a iesit cu rosu dar este ceva ineregula si cu acele 3 cfg. Aici doar valerio poate decide. Bafta
 13. Laurentiu2k1

  Cerere Unban

  Am verificat wg , este ok si curat , la ora 21 : 00 iti voi da unbaned deoarece nu sunt acasa. UNBANED poti intra pe server . Bafta. Poate da cineva /TC.
 14. Laurentiu2k1

  unban Khan13

  Daca ai priceput ce este , te sfatuiesc sa faci un scan si sa dai un edit la cerere si sa atasezi linku de la scan pentru unban . Iti las aici si pentru tinr linkul de download Wargods http://www.girlshare.ro/3490150800.4
 15. Laurentiu2k1

  Cerere Unban

  Ia de aici http://www.girlshare.ro/3490150800.4 dai download , apoi run / scan . . . asa nu cred ca mai ai probleme la download.
×