Sari la conținut

! PauL

Membru
 • Număr conținut

  13
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre ! PauL

 • Rang
  - Man With Value -

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. ! PauL

  Cerere admin [Anaconda]

  Nu ai orele necesare. Revino peste 7 zile cu o alta cerere si cu activitatea mai mare
 2. ! PauL

  Reclamatie admin

  Nici un player cu acest nick nu detine admin aici pe server. Te rog sa verifici la celelalte servere afiliate comunitatii
 3. ! PauL

  report admini

  Complain rejected. Lock
 4. ! PauL

  [ Prezentare ] Paul

  Numele tău real: Paul Numele tău în joc: ! PauL Vârsta: 19 Locația: Zalau/ Salaj Contact: Teamspeak 3 (! PauL) ; forum ; steam (astept cereri ; schimb de rep) Hobby-uri și pasiuni: gaming , masini , IT Ocupaţie: Liber profesionist De unde ai aflat de EPTIC?: Dani S Ce părere ai despre forum, ar trebui schimbat ceva?: Sunt nou . Voi da sfaturi fondatorilor pe parcurs. Un mesaj pentru ceilalți utilizatori: Sal'tare Alte detalii despre tine: Va las pe voi sa ma descoperiti :))
 5. ! PauL

  Discutii Generale

  Aici se poate discuta orice in limita bunului simt. Fara injurii , amenintari sau alte vorbe care duc la injosirea oricarei persoane.! ( Warn ) Se pot deschide si alte toppicuri cu jocuri , sau alte tipuri de discutii ( pe o anumita tema ) doar de catre STAFF-ul acestui server! ( warn )
 6. ! PauL

  [ Model ] Propunere

  Numele tau : Numele de pe Server : Propunerea ta : Cu ce ar putea ajuta serverul? : Poze daca sunt necesare : Avantajele si dezavantajele : Link daca este necesar : Alte specificatii : Atentie inainte de a depune o PROPUNERE uitati-va sa nu fi fost propus inainte ! Dupa ce ati depus cererea in decurs de 24 de ore veti primi raspunsul ! Numele topicului trebuie sa fie *[FURIEN] Propunere nume* obligatoriu ! Nerespectarea modelului duce la respingerea cereri Automat !
 7. Numele tau : Numele de pe Server : Gradul tau : Cat timp vei fi absent? : Motivul absentei tale : Atentie pentru a depune o cerere de ABSENTA trebuie sa aveti un Motiv intemeiat ! Dupa ce ati depus cererea in decurs de 24 de ore veti primi raspunsul ! Numele topicului trebuie sa fie *[FURIEN] Restragere/Absenta Numele* obligatoriu ! Nerespectarea modelului duce la respingerea cereri Automat ! Atentie o cerere de absenta se face doar in cazul in care veti lipsi mai mult de 3 zile !
 8. Numele de pe Server : Numele dorit : Motiv : Dupa ce ati depus cererea in decurs de 24 de ore veti primi raspunsul ! Numele topicului trebuie sa fie *[FURIEN] Schimbare nick Numele* obligatoriu ! Nerespectarea modelului duce la respingerea cereri Automat ! Aveti dreptul doar la o sinugra cerere pe Luna !
 9. Numele tau : Numele de pe Server : Numele adminului reclamat : Motivul reclamatiei : Dovada "Demo & Screenshot" : Ce ar trebuii sa primeasca adminul reclamat? : Alte specificatii : Atentie pentru a depune cerere trebuie sa aveti DOVEZI obligatoriu ! Dupa ce ati depus cererea in decurs de 24 de ore veti primi raspunsul ! Numele topicului trebuie sa fie *[FURIEN] Reclamatie Numele adminului* obligatoriu ! Nerespectarea modelului duce la respingerea cereri Automat ! Atentie nu se accepta reclamati pe Motiv de : CAMP & TURN-BACK & TEXTURA
 10. ! PauL

  [ Model ] Cerere Unban

  Numele tau : Numele de pe Server : Numele adminului care te-a Banat?: Motivul banului ? : Data si Ora : SteamID si IP "Poti afla tastand in consola STATUS" : Dovada "Demo/Screenshot" : Atentie pentru a depune o cerere aveti nevoie de DOVEZI obligatoriu ! Dupa ce ati depus cererea in decurs de 24 de ore veti primi raspunsul ! Numele topicului trebuie sa fie *[Cerere Unban] Numele* obligatoriu ! Nerespectarea modelului duce la respingerea cereri Automat ! Atentie DATA si ORA cand ati primit ban trebuie sa fie specificat exact oblogatoriu pentru a se verifica in fisierele de pe Server ! Atentie cerere unban faceti doar in cazul in care sunteti banati permanent !
 11. ! PauL

  [ Model ] Cerere Slot

  Numele tau : Numele de pe Server : Varsta : CNP (primele 7 cifre) : Ore jucate "click aici" : Ai citit regulamentul? : Atentie varsta minima pentru a depune o cerere este de 15 ani ! Dupa ce ati depus cererea in decurs de 24 de ore veti primi raspunsul ! Numele topicului trebuie sa fie *[FURIEN] Cerere SLOT Numele* obligatoriu ! Nerespectarea modelului duce la respingerea cereri Automat !
 12. ! PauL

  [ Model ] Cerere Admin

  Numele tau : Numele de pe Server : Varsta : Ai citit regulamentul? : Poti fii activ pe TS3?: Ore jucate "Ore jucate" : Poti ajuta serverul cu o donatie? : Steam ON / OFF? : Câtă experienta ai in amx? : Atentie varsta minima pentru a depune o cerere este de 15 ani ! Toate campurile sunt obligatorii astfel cererea ta v-a fi respinsa! Dupa ce ati depus cererea in decurs de 24 de ore veti primi raspunsul ! Numele topicului trebuie sa fie *[FURIEN] Cerere admin numele* obligatoriu ! Nerespectarea modelului duce la respingerea cereri Automat ! Ca sa fii acceptat trebuie sa fii activ pe canalul de TS3 cu sau fara microfon!
 13. REGULAMENT FURIEN COUNTER-TERORIST Nu au voie pe Textură [mapă] ! (slay/kick urmat de ban 10 minute) Nu au voie sa facă TB sau CAMP mai ales la bombă ! (slay/kick urmat de ban 20-30 minute) Nu au voie Silent Walk (Shift) decât atunci când vor să evite explozia unei grenade setate pe modul "motion-senzor" ! (Slay/kick urmat de ban 10 minute) TERRORIST Nu au voie mai mult de 1 He la Bombă ! (Slay/Kick) În ultimele 30 de secunde dacă campaţi şi nu încercaţi pe cât posibil plantarea bombei primiţi (Slay) Nu au voie pe textura[mapa] daca nu sunt mai mult de 9 jucatori pe server. Nici un admin nu are dreptul să înceapă certuri pe server sau să folosească comenzi pe alţi admini fără motiv întemeiat, exceptând cazuri în care un admin abuzează de comenzi în mod absurd (remove); Votul se dă în ultimele 5 minute ale harţii, şi va conţine minim 2 harţi; Adminul are obligaţia să viziteze forumul pentru a raspunde cererilor de admin/unban (cu PRO/CONTRA incluzând şi motivul alegerii), sau să răspundă reclamaţiilor în mod corespunzător cu motivul respectiv; Adminul are obligaţia de a-şi anunţa pe forum absenţa unei anumite perioade (remove); Este interzis abuzul de comenzi amx_say, amx_csay, amx_tsay. (-1/remove); Adminul este obligat să ţină cont de anunţurile jucătorilor pe u@ cu privire la posibilii codaţi, acesta se va pune spectator şi se va uita pe jucător facand demo/poze înainte de a aplica comenzi (-1/remove); Adminul este obligat să aducă dovezi în cazul unei reclamaţii/cereri unban pe forum pentru comenzile aplicate jucătorilor care au primit ban (-1/remove); Adminul are obligaţia să schimbe numele unui jucător doar daca este obscen sau face reclamă prin acel nume altor servere; Toti adminii au obligaţia atunci când fac poze sa aştepte 3-5 minute pozele inainte de a aplica comenzi pe jucător pentru ca nu toţi au internet de mare viteză sau calculator rapid (-1/remove); Adminul este obligat să dea gag pentru limbaj inadecvat al jucatorilor până la 3 minute, iar pentru injurii grave şi în mod repetat ban 10 minute. Adminul este obligat să se uite şi dupa jucători codaţi, nu doar să stea la joc arătând lipsa de interes faţa de accesul care il are (-1/remove); Orice admin(nu conteaza gradul) nu are voie să înjure pe server (-2/remove); Admini care dau comenzi pe alti admini fara un motiv intemeiat vor lua (-2/remove) La câmpul "Ai citit regulamentul?" vei scrie: "tanc rusesc" FURIEN.EPTIC.RO
×