Sari la conținut
Andrei141

[Regulament] Donatori

Postări Recomandate

 

[!] Codul Donatorilor reprezinta un ansamblu de obligatii si de interdictii pe care fiecare trebuie sa le respecte, avand ca scop mentinerea ordinii pe server.
 

 1. Exprimarea coerenta nu trebuie sa lipseasca, iar limbajul licentios si glumele de prost gust sunt strict interzise.
  [mute + 2 puncte de penalizare]
 2. Certurile, nerespectarea jucatorilor sau a colegilor de echipa sunt strict interzise. Rezolvarea problemelor personale se face in privat, discutand cu persoana respectiva.
  [3 puncte de penalizare]
 3. Folosirea comenzilor fara un motiv specificat in Utilizarea Comenzilor este interzisa. Nu aveti voie sa faceti glume folosindu-va de comenzile la care aveti acces. Incalcarea repetata a acestei reguli va fi sanctionata.
  [1 avertisment si 3 puncte de penalizare]
 4. De fiecare data cand sactionati un jucator trebuie sa aveti o dovada, indiferent de tipul pedepsei.
  [1 avertisment si 3 puncte de penalizare]
 5. [EDITAT] Daca ati pedepsit pe cineva, iar acesta face cerere de unban sau reclamatie, aveti 24 de ore sa prezentati dovada.
  [1 avertisment si 3 puncte de penalizare]
 6. [NOU] Nu va grabiti cand pedepsiti pe cineva. Scrieti corect numele persoanei si motivul. Daca greseala se repeta de 4 ori in aceeasi saptamana, veti fi sactionati.
  [3 puncte de penalizare]
 7. Daca o persoana cu o functie mai inalta decat a voastra anunta un ordin, o modificare a regulamentului sau orice altceva, trebuie sa actionati in conformitate cu ceea ce a zis respectivul. Nu incercati sa porniti certuri sau sa va rezolvati problema fiind aroganti si ignorand ceea ce v-a spus.
  [5 puncte de penalizare]
 8. Va este interzis sa va folositi de comenzile /fly, /god, /vanish etc. in timpul luptelor, pentru a avea un avantaj fata de oponenti.
  [1 avertisment si 8 puncte de penalizare]
 9. Nu aveti voie sa folositi comenzile /mute, /kick, /warn, /ban asupra persoanelor care fac parte din Staff doar daca aveti acordul unui Operator/Manager/Owner. Daca considerati ca acestia incalca regulamentul, ii puteti reclama pe forum.
  [1 avertisment si 8 puncte de penalizare]
 10. Nu aveti voie sa le oferiti altora date despre jucatori. (IP-ul, ultima conectare, coordonatele etc.)
  [1 avertisment si 8 puncte de penalizare]
 11. Abuzul de comenzile /mute, /warn, /kick, /ban, /unmute, /unban, /clearchat etc. este strict interzis. Glumele care se bazeaza pe folosirea acestor comenzi nu sunt permise.
  [1 avertisment si 8 puncte de penalizare]
 12. Nu va este permis sa folositi moduri sau texturi ce va ofera avantaje. (exemplu: killaura, xray sau orice alt tip de cheat)
  [ban 7d + 15 puncte de penalizare]
 13. Orice tip de amenintare, fie ca este adresata unui jucatori, fie unui alt membru al personalului este strict interzisa. (Amenintarea cu DDoS, amenintari ca veti face orice ca respectivul sa fie interzis pe server sau sa isi piarda functia etc.)
  [15 de puncte de penalizare]
 14. Nu aveti voie sa le inscenati colegilor de echipa diverse situatii de abuz. De asemenea, incercarea de a-i convinge pe altii sa foloseasca in locul vostru comenzi pe baza unor dovezi false va fi sanctionata.
  [1 avertisment si 15 puncte de penalizare]
 15. Este strict interzis sa le oferiti altora contul cu gradul pe care il aveti. De asemenea, orice incercare de a pacali pe cineva ca vindeti un cont cu o anume functie pe server va fi sanctionata.
  [3 avertismente]

 

[!] In situatia in care cineva ajunge la 3/3 avertismente, persoana respectiva isi pierde gradul.

 

[!] Punctele de penalizare va influenteaza doar in cazul in care faceti o cerere de trial.

 
[!] Orice avertisment expira in acelasi timp cu punctele de penalizare, dupa 30 de zile.

Editat de Andrei141

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×